Reactie van een consument over het Low Carb brood.Ontvangen op 9 Juni 2020

"Het Lekkerste brood wat ik ooit heb gegeten"

Misschien wel aardig om te vertellen. Mijn vader was bakker in arbeidsbuurt Amsterdam. Nog kolengestookte oven. Heb van mijn vader veel geleerd over brood bakken.Natuurlijk wou ik ook bakker worden. Tot op heden ben ik blij dat hij mij ten sterkste heeft afgeraden om bakker te worden. ‘s Nachts werken en ging hij ook op de bakfiets rond. Ik moet u eerlijk vertellen dat ik uw brood heb proberen na te maken maar krijg het echt niet voor elkaar. Volgens mij moet u wat meer reclame maken met low carb want ik vind het lekkerste brood ooit gegeten. Namaken ben ik gestopt want beter dan u zal ik het nooit krijgen. Ben 73 jaar en hoop uw brood nog lang te eten.

Filters Sort
Low Carb bolletjes 1x4st
– Past perfect in elk koolhydraat arm dieet – Veel gezonde voedingsvezels, die voor een ‘vol gevoel’ zorgen – Slechts 3,2gr. aan koolhydraten per bolletje     ( 1 bolletje komt overeen met circa 2 witte boterhammen.) – Erg lekker koolhydraatarm brood met een stevige bite – Speciaal lang vers verpakt – Thuis afbakken, altijd vers

2.85
Dé Low Carb Shake binnen kort verkrijgbaar vanaf 1 April 2021 | Healthybakers.nl
Nieuw: Dé Low Carb Shake
Los 40 g (is één volle afgestreken maatbeker) Low Carb One a Day Shake op in 300 ml water of melk. Neem een shake 15 minuten voor de warme maaltijd. Dit geeft een vol gevoel en zorgt dat je minder kunt en gaat eten. Ook zorg je zo dat je minder koolhydraten tot je neemt. Zo eet je de hele dag weinig koolhydraten Om zonder honger te krijgen een laag gehalte aan koolhydraten tot je te nemen is het verstandig om ‘s morgens en ‘s middags een paar Healthy Bakers Low Carb boterhammen (bevatten per 30 g slechts 1,6 g aan koolhydraten) te eten, en ’s avonds 15 minuten voor de warme maaltijd een Low Carb Shake te drinken. Indien gewenst kan de dag ook worden begonnen met een groot glas van de Low Carb Shake.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt.

Waarschuwing Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Na gebruik verpakking goed sluiten en koel, donker en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking. Allergenen informatie De Low Carb Shake kan mogelijk sporen bevatten van gluten, ei, soja,melk en granen. samenstelling Shake per 100 gram en 40 gram: Samenstelling Shake per 100 en 40 gram | Healthybakers.nl
34.95

De waardering van www.healthybakers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1264 reviews.