Traditionele

Desembroden

Unieke verschillende desemculturen in eigen bakkerij ontwikkeld

Onze desem broden

Wij bakken dagelijks 6 verschillende soorten desembrood.

Vanaf 6 desembroden, naar keuze, gratis thuisbezorgd!

Desem

Breekbroden

Op elk moment van de dag een ovenheerlijk vers brood!​

Het Desem breekbrood circa 10 tot 12 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden. Even laten staan en daarna de broodjes voorzichtig van elkaar lostrekken. Een lekker knapperig desembroodje met zijn eigen unieke smaak. Heerlijk bij de Barbecue, de warme maaltijd, lunch of brunch. Of gezellig bij een feestje of gewoon ‘s avond bij de borrel een heerlijk vers snackbroodje om zo op te eten of gecombineerd met een andere lekkernij.

Onze Breekbroden

Traditionele

Franse stokbroden

Een stukje Frankrijk in huis met onze ambachtelijke Franse stokbroden.

Een lekker Frans stokbrood krijgt zijn smaak tijdens het bereidingsproces en gedurende de fermentatie. Voordat wij onze originele Franse stokbroden bakken, heeft het desemdeeg een bereidingstijd en rusttijd gehad van minimaal 24 uur. Tijdens het bakken krijgt het stokbrood de kenmerkende geur en ontstaat de heerlijke smaak. De smaak en hoe het stokbrood ruikt is gewoon fantastisch. Haal een stukje Frankrijk in huis met onze ambachtelijke Franse stokbroden.

Heerlijk knapperige en smakelijke stokbroden

Onze Franse stokbroden

Natuurdesem voor gezond brood

Door brood te bakken met natuurdesems krijgt het brood een heerlijk volle specifiek smaak en blijft het langer vers. De verschillende broden hebben allemaal een eigen unieke desem, waardoor elk broodsoort zijn eigen specifieke smaak heeft. Wij  fermenteren voor alle broodsoorten de verschillende desems in onze eigen bakkerij.

Bakken brood met gist duurt 4 uur, bakken brood met desem 24 uur

Het bakken van een gewoon brood duurt circa 4 uur. Een desem brood moet in alle rust rijzen, waardoor het brood echt vol van smaak wordt. Het hele proces van het bakken van desem brood is gemiddeld 24 uur. Tijdens het bakken ontstaat er een heerlijke krokante korst. Het brood is wat steviger, maar heerlijk mals en heeft zijn eigen unieke heerlijke smaak.. Onze desem broden worden op de traditionele Italiaanse en Franse wijze gebakken.

Altijd heerlijk vers Desem brood

Dankzij de lang vershoud verpakking zorg je ervoor dat de broden, op een natuurlijke manier, tot 30 a 40 dagen buiten de diepvries lekker vers bewaard kunnen worden. Healthy Bakers desem brood thuis even afbakken in een voorverwarmde oven van 210 graden voor 10 a 12 minuten en je kunt genieten van heerlijk vers desem brood.

Desem broden voorgebakken en zuurstofarm verpakt

Onze desem broden zijn niet alleen bijzonder en uniek van smaak, maar worden in onze bakkerij tot 80% afgebakken. Na het afbakken laten wij de desem broden afkoelen en worden zij zuurstofarm verpakt. De broden blijven zo op een natuurlijke wijze zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen 40 tot 50 dagen goed.

Het verpakkingsproces en zuurstofarm verpakken is een uniek proces wat speciaal voor onze bakkerij is ontwikkeld. Onder andere hierdoor kunnen wij u garanderen dat het brood niet alleen bijzonder lekker blijft, lactose vrij is, E-nummer vrij is, maar ook buiten de diepvries goed bewaard kan worden.

Het afbakken en bewaren van Desem brood

De desem broden 10 a 12 minuten in een voorverwarmde oven afbakken. Zo heeft u altijd een heerlijk en gezond desem brood. Het overgebleven brood laten afkoelen en  in een plastic zak op een koele plek bewaren. Zo blijft het brood tussen de 3 en 5 dagen heerlijk vers en smakelijk.  Ook kan het afgebakken brood in plastic verpakt, als een gewoon brood in de diepvriezer worden bewaard.

Het invriezen van de broden

De desem broden kunnen ook in originele verpakking ingevroren worden. Ze blijven zo 3 maanden goed. Het brood in de originele verpakking rustig laten ontdooien, daarna uit de verpakking halen en in een voorverwarmde oven van 210 graden voor 10 a 12 minuten afbakken.

De waardering van www.healthybakers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1264 reviews.
healthybakers.nl | Rustiek wit Desem brood. Gezond brood zonder lactose of e nummers

Extra informatie over Desem wit brood

Het Desem wit brood weegt 800 gram.

 • zelf ontwikkelde desemcultuur
 • franse bloem
 • gedeelte rogge bloem voor de smaak
 • smaakontwikkeling door lange rijstijd
 • handmatig verwerkt/ingesneden
 • grove structuur
 • karakteristieke smaak.
 • krokante korst gedecoreerd met roggebloem

TARWEbloem, water, ROGGEbloem(TARWE), durumTARWEbloem, speltbloem(TARWE), zuurdesempoeder(TARWE), TARWEgluten, dextrose, bakkerszout, startercultuur(TARWE,ROGGE), TARWEbloem (gefermenteerd), gist, TARWEzemelen (geëxtrudeerd), SOJAbloem, enzymen(TARWE), gist (gedroogd), Plantaardige Olie(raapzaad), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), L-Cysteïne, Vitamine C, Enzym(alfa-amylase(TARWE))

healthybakers.nl | Rustiek bruin desem brood op ambachtelijke wijze bereidt

Extra informatie Desem bruin brood

Het Desem bruin brood weegt 800 gram.

Het ambachtelijke gebakken Bruin brood bestaat uit alleen natuurlijke grondstoffen. Door de lange rijs tijd van het deeg heeft het Bruin een authentieke smaak en blijft het ook heerlijk mals. Tijdens het afbakken krijgt het Bruin brood een heerlijke knapperige korst.

De combinatie van de grondstoffen en de ambachtelijke bereidingswijze zorgt voor een uniek brood, wat niet alleen erg lekker is, maar ook zeer voedzaam. Dit Bruin brood is pas echt brood!

 • zelf ontwikkelde desemcultuur
 • franse bloem
 • een groot gedeelte volkoren meel, goed voor de darmflora
 • gedeelte rogge bloem voor de smaak
 • smaakontwikkeling door lange rijstijd
 • handmatig verwerkt/ingesneden
 • grove structuur
 • karakteristieke smaak.
 • krokante korst gedecoreerd met roggebloem

water, volkorenTARWEmeel, TARWEbloem, ROGGEbloem, durumTARWEbloem, speltbloem(TARWE), TARWEgluten, zuurdesempoeder(ROGGE), startercultuur(TARWE,ROGGE), bakkerszout, GERSTemoutmeel, TARWEbloem (gefermenteerd), gist, TARWEzemelen (geëxtrudeerd), dextrose, ROGGEmoutmeel, TARWEmoutmeel, SOJAbloem, suiker (gebrand), GERSTemoutextract, enzymen(TARWE), gist (gedroogd), Plantaardige Olie(raapzaad), L-Cysteïne, Vitamine C,, Enzym(alfa-amylase(TARWE)

Tip:
Nadat het brood is afgebakken en afgekoeld, in een plastic zak bewaren. Ook kan het brood, na het afbakken, worden ingevroren.

Healthybakers - panito multi gout brood per 6 stuks €19,20

Extra informatie Desem goût brood

Gewicht van het brood is 800 gram

 • zelf ontwikkelde desemcultuur
 • franse bloem
 • gedecoreerd met hele pompoen pitten
 • rijk gevuld met verschillende pitten zonnepit lijnzaad pompoenpitten
 • met extra toegevoegde zemelen en havervlokken
 • gedeelte rogge bloem voor de smaak
 • smaakontwikkeling door lange rijstijd
 • handmatig verwerkt/ingesneden
 • grove structuur
 • karakteristieke smaak met een vleugje zoet van karamel

water, TARWEbloem, zonnebloempitten, pompoenpitten, durumTARWEbloem, speltbloem(TARWE), TARWEgluten, lijnzaad, zuurdesempoeder(TARWE), ROGGEbloem(TARWE), HAVERvlokken, dextrose, TARWEzemelen, bakkerszout, startercultuur(TARWE,ROGGE), TARWEbloem (gefermenteerd), gist, rietsuiker, suiker (gebrand), TARWEzemelen (geëxtrudeerd), SOJAbloem, GERSTemoutmeel, TARWEmoutmeel, specerijen, gistextract, gist (gedroogd), Plantaardige Olie(raapzaad), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), L-Cysteïne, Vitamine C,

per 100 gram: Energie kJ: 1125,55kJ Energie kcal: 268,83kcal Vetten: 8,71g. waarvan verzadigd: 1,09g. Koolhydraten: 34,49g. Suikers: 2,60g. Eiwitten: 11,83g. Zout:1,43g.

Healthybakers.nl | Spelt brood gemaakt van natuur Desem

Extra informatie over Desem spelt brood

Spelt, is een oergraan uit de bronstijd, het heeft eigenschappen waar de meeste voedingsmiddelen alleen maar van kunnen dromen. Spelt is gezond, voor lichaam én geest, houdt fit

Spelt is nog authentiek​

Bij spelt blijven de voedingsstoffen tijdens het maalproces behouden. Omdat het bloemlichaam van spelt niet alleen maar gluten bevat, en de gluten die het bevat van een andere samenstelling zijn dan die in tarwe, is spelt veel makkelijker te verteren.

Spelt is gezond

Een ander belangrijk gegeven is dat spelt niet de schadelijke lectinen bevat die in andere graansoorten, vooral in tarwe, wel zitten.

6 spelt desem broden

Zes heerlijke spelt desembroden, vol van smaak.  Ambachtelijk bereid, met natuurdesem.Niet alleen is dit brood al gezond omdat het van natuurdesem is gemaakt maar doordat deze in combinatie is met spelt is gemaakt krijg je een brood dat niet alleen lekker is maar ook nog eens lactosevrij en zonder E-nummers wat een gunstige effect heeft op de spijsvertering en je langer vol gevoel hebt

Het desem spelt brood weegt 800 gram.
Brood met de unieke smaak van spelt. Gedecoreerd met wit maanzaad

 volkorenspeltmeel(TARWE), water, speltbloem(TARWE), maisgries (geëxtrudeerd), spelt (gepoft)(TARWE), spelt (gebroken)(TARWE), lijnzaad, maanzaad, zuurdesempoeder(ROGGE), bakkerszout, gist, dextrose, TARWEbloem (gefermenteerd), gist (gedroogd), gistextract, SOJAbloem, suiker, enzymen(TARWE), suiker (gebrand), Plantaardige Olie(raapzaad), Vitamine C,, Kruiden En Specerijen(karwijzaad)

HealthyBakers.nl | Donker desem brood Heerlijk knapperige en volle smaak en ook nog eens super gezond

Extra informatie Donker Desem brood

Het Donker Desem brood weegt 800 gram.

 water, TARWEbloem, volkorenTARWEmeel, TARWEgluten, durumTARWEbloemspeltbloem(TARWE), TARWE (gepoft), zonnebloempitten, zuurdesempoeder(ROGGE), lijnzaad, GERSTemoutmeel, startercultuur(TARWE,ROGGE), HAVERvlokken, gist, SOJAgrits, SESAMzaad (gepeld), bakkerszout, meloenpitten, TARWEbloem (gefermenteerd), pompoenpitten, gierst, SESAMzaad (ongepeld), TARWEzemelen (geëxtrudeerd), suiker (gebrand), dextrose, enzymen(TARWE), gist (gedroogd), Plantaardige Olie(raapzaad), L-Cysteïne, Vitamine C,, Enzym(alfa-amylase(TARWE))

 • zelf ontwikkelde desemcultuur
 • franse bloem
 • gedeelte tarwemeel.
 • gedecoreerd met verschilllende soorten zaden.
 • rijk gevuld met verschillende pitten: gebruneerde zonnepit pompoen, lijnzaad, sesamzaad, meloenpitten
 • met extra toegevoegde zemelen
 • gedeelte rogge bloem voor de smaak
 • smaakontwikkeling door lange rijstijd
 • handmatig verwerkt/ingesneden
 • grove structuur
 • karakteristieke smaak
 • met gepofte tarwe voor karakteristiek smaak.
 • karakteristieke smaak met een donkere tonen  van karamel

 

Healthybakers.nl | Cereal natuur desem brood op ambachtelijke wijze bereidt

Extra informatie Desem cereal brood

Het Desem cereal brood weegt 800 gram.

 • zelf ontwikkelde desemcultuur
 • franse bloem
 • gedecoreerd met hele zonnebloem pitten
 • rijk gevuld met verschillende pitten: gebruneerde zonnepit gierst, lijnzaad mais
 • met extra toegevoegde zemelen
 • gedeelte rogge bloem voor de smaak
 • smaakontwikkeling door lange rijstijd
 • handmatig verwerkt/ingesneden
 • grove structuur
 • karakteristieke smaak

water, TARWEbloem, volkorenTARWEmeel, zonnebloempitten(7%), durumTARWEbloem, speltbloem(TARWE), TARWEgluten, ROGGEbloem, zuurdesempoeder(TARWE), gierst, SOJAgrits, startercultuur(TARWE,ROGGE), bakkerszout, dextrose, lijnzaad, TARWEbloem (gefermenteerd), gist, maisgries, TARWEzemelen, rijstebloem, TARWEzemelen (geëxtrudeerd), GERSTemoutmeel, glucosestroop, erwteneiwit, enzymen(TARWE), suiker (gebrand), gist (gedroogd), Plantaardige Olie(raapzaad), L-Cysteïne, Vitamine C, Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Plantaardig Vet(palm)